Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Cégünk igyekszik minimálisra csökkenteni a kivetített postaköltségeket vásárlóink számára. A csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki, a szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatóak. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi (SMS értesítő). A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni vagy 3 napon belül jelentenie a futárszolgálat elérhetőségeink egyikén.

Raktárkészletről azonnal (1-2 munkanap)
Amennyiben a kiválasztott termékből elérhető raktárkészletet mutat rendszerünk, délelőtt 11:00-ig leadott megrendelés esetén a terméket a következő munkanapon szállítjuk ki az ön részére. 


Csomagfeladást a lecsökkent kapacitás miatt heti egyszer, csütörtökönként biztosítunk. Csütörtök 11:00-ig leadott megrendelés esetén csomagja a következő munkanapon, azaz pénteken kerül kiszállításra! /Frissült 2021.06.30/

Házhoz szállítási költség
- Az 0-19 999 Ft-ot nem meghaladó rendelések kiszállítási díja az egész ország területére 1 250 Ft
- Az 20 000-47 999 Ft-ot nem meghaladó rendelések kiszállítási díja az egész ország területére 990 Ft
- Az 48 000 Ft-ot meghaladó rendelések kiszállítása DÍJTALAN!

/Frissült 2021.04.09/

Házhozszállítás területi képviselő által (2-5 munkanap)
Termékeink 2 kategóriáját a "Gáz grillsütők" és "RBS grillsütők" csoportját, a termékek mérete és súlya (40-100 kg) és sérülésveszélye miatt futárszolgálat nem kézbesíti, ezen termékeket saját kollégáink un. területi képviselő munkatársak kézbesítik az ön részére, a kiszállítás kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján történik, a maximális átfutási idő 2-5 munkanap. 

Csomag újrakézbesítés
Amennyiben a megrendelt csomagja feladásra került, viszont Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot automatikusan visszaküldi a futárszolgálat a címünkre. Előfordulhat, hogy nem kap értesítőt, vagy nem találja meg a szállító a címet, zárva az ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen, elutazott külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, Áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot.

Előrendelhető:
Vásárlóinknak lehetőségük van a raktárkészletről nem elérhető termékeket előrendeli, azaz a termék raktárunkba történő megérkezését követően, ezen megrendeléseket azonnal kiszállítjuk az ön részére. Előrendelhető termékeink esetében a legkésőbbi szállítási időpont a "Várható szállítás" fül után található, amely esetében van esély arra, hogy a megrendelt terméket a várható időpontnál korábban kézhez kapja.